Разбери, не бях такава,
но в такава ме превърна любовта,
която някога изпитвах,
а тя била лъжа.
Някога и аз обичах,
плаках и се радвах от това,
но една раздяла вечна
ме зарови в пепелта.
Повярвай ми, не бях такава,
но не съжалявам за това,
да обичам, не, не мога,
ще наранявам,щом ми е съдба!
© Ели All rights reserved.