Jul 10, 2009, 1:02 PM

Някой ден 

  Poetry » Love
462 0 0

Всяка лоша дума
забива се като трън във мен.
Пробожда ме надълбоко, но помни,
ще страдаш и ти някой ден.

Всичко в живота се връща,
след година-две, повече, може би.
Ще изпиташ същите адски мъки,
нека разбереш как боли.

Стени между нас издигна,
след като ме направи своя.
Избърза много и ме  нарани,
с омразата си наказвам те сега!!!

 

28.10.08.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??