Някой ден
Някой ден ще те видя,
някой ден ще те напусна.
Ще избягам дори от света,
пълен с мисли за теб...
някой път, но не знам кога,
някой път, но не знам как...
може би на сутринта,
когато съм стар и грозен,
може би на сутринтта,
когато отвориш красиви очи.
Всичко, което някога съм искал,
това си била ти...
Някой ден... когато мен ме няма,
Ще бъда ли в мислите ти...
© Цецо All rights reserved.
Важното е човек да не се отказва.