Някой ден принцеса ще стана
и заедно с него ще блестим.
Ще се чувствам красива и желана
дори с рошава коса и без грим.
Ще ме гледа с блестящи очи,
ще разбира без да казвам нищо.
Няма да си тръгне, ще стои
и за него аз ще бъда всичко.
Ще ме прегръща щом плача,
защото без него не мога.
Макар че съм огромна каша,
той пак ще ме обича много.
Ще ме обича твърдоглава
и много ще го ядосвам.
Въпреки това ще полудява
всеки път, щом го докосна.
Когато посред нощ се събудя,
той тихичко до мен ще спи.
Ще се усмихна и ще се зачудя:
"Как може толкова прекрасен да си?"
Коремът ми ще почне да се свива.
Изведнъж светът ще стане друг.
Ще осъзная колко съм щастлива,
че обича ме и че е тук.
Обещавам, ще съм негова вечно.
Ще го обичам и не ще престана.
Знам, че още е далеч, но
някой ден принцеса ще стана.
© Диляна Георгиева All rights reserved.