Някъде някога някой си
някак си нещо си,
нещо си - вещо си,
щом е нещо, е вещо,
вещото някак си нещото,
нещото сгазило нещо,
вещото явило се вещо;
Някъде някога някой си
някак си нещо си,
нещото станало нищо,
нищото сгазило нещото,
нищото станало нещо!
Някъде някога някой си
някак си вече е никой си...
© П Антонова All rights reserved.