Jul 12, 2010, 10:21 AM

Няколко стъкълца... 

  Poetry » Other
725 0 10

Добре...

Сега така ще го река –

до мен и тази нощ остана

мястото ти празно.

Когато си отива любовта,

Не можеш да я задържиш.

Напразно е...

Не можеш със лепило да слепиш

разбитите на сол парчета.

Сърцето ми не е стъкло.

Нима не си разбрал,

че не така остатъците ще

превърнеш във кристал –

да блеснат...

Защото се забиват по-свирепо.

И всяко стъкълце кърви,

забило се навътре във плътта ми.

Не се опитвай ...

Със лепило

душата ми не ще да залепиш.

Не лепне...

Достатъчна ми беше слабостта

към ... няколкото счупени парчета.

 

20 юни 2010

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??