May 5, 2011, 8:41 PM

Някъде 

  Poetry » Love
584 0 1

НЯКЪДЕ

Някъде дълбоко в мен те търся,
там стоиш отдавна ти.
Някъде в сърцето ми си скътан,
от хорски погледи и от мълви.

Някъде в душата ми в ъгъл
скрила съм те и от мен,
за сетен път усилия полагам
вратата да затварям - да забравя.

Боли от грешки - мои,
боли от грешки - твои...
да забравя трябва, да не ровя...
някъде в сърцето - тих спомен остани.

Не искай нищо, не мълви,
раната разтваряш, а така кърви,
остани си спомен
и не звъни.

© Гери Д Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??