Сънуваш, че си влюбен?
Чуден сън!
(Сънуват го ужасно много хора).
Добромир Банев
Спокоен, премерен във всичко,
изобщо не се и вълнуваш
от мойте разкъсани срички,
които дори и не чуваш.
Тънеш в комфорта на навика,
лежиш в познатата сигурност,
плащаш в срок такси и данъци,
избягваш да се нервираш.
Спазваш завидно приличие
сред скучната сива нормалност.
Мечтаеш да бъдеш обичан,
играеш такъв във реалност.
И някъде там, не до мен,
примирен ти съществуваш,
а в края на всеки твой ден
заспиваш и ме сънуваш.
© Ива ВалМан All rights reserved.
Само нахвърлям някои мисли от време на време тук, но ми е изключително приятно, когато/ако успея да докосна някого.