Аз няма да плача повече - НЯМА! -
защото е слабост това.
Ще се боря в живота със всички,
не с измама и лъжа.
Аз няма да се унижавам повече - НЯМА! -
защото не бива така.
С гордост и вяра голяма
ще вървя напред към света.
Аз няма да мразя повече - НЯМА! -
защото е злоба това.
С усмивка и обич голяма
ще си върна аз любовта.
© Мирослава Ваклинова All rights reserved.