понякога за кратко
се изгражда
а друг път се гради с години
любовта
из която се раждат
новолуния
пълни с ранимост
но е много кахърна нощта
тя извечно ще дешифрира
всяка болка
всеки истински зов
за да знае
дали е щастлива
не запомних
не си дадох урок
че мечтите за лято са зима
не запомних
но разбирам
постепенно и бавно
че всъщност
няма любов
© Геновева Христова All rights reserved.
весели - още по-малко
благодаря за пожеланията
и на всички коментирали