...
Няма връзка – оттатък мълчат,
може би глухонеми са всички ...
или пък, като птици кръжат
над гнездо, дето някой посича.
Самовлюбен и млад този свят
гледа старата мъка отгоре.
Няма връзка – оттатък мълчат
и врати няма, но са затворени.
Няма време – свещта изгоря
и молбите за дъжд вече свършиха.
От последната цветна заря
два-три стръка живот се откършиха.
© Анастасия All rights reserved.