Няма да ми се случи никога повече...
Ще си разменим с него няколко шеги в чата,
ще ме пита през свободното си време какво правя,
ще посрещнем пишейки си някоя нощ зората,
и в тази нощ за първи път ще те забравя...
А после някъде ще ме покани на кафе,
ще мисля дълго новата рокля дали ми отива...
За първи път на въпроса „Как си?“ ще отговоря „Добре!“,
и за първи път за някой друг ще съм красива...
Ще ми дръпне стола, ще ми вземе палтото,
ще ме пита кое питие ми е най-любимото
и от същото ще си поръча голямо и за него,
без да осъзнава изобщо колко е мило...
Ще ме изпрати до вкъщи и най-накрая ще приключи,
онова пагубно чувство, че без тебе не мога...
И ще разбера, че онова което мислех, че няма да ми се случи
никога повече – се случва отново....
© Радослава Михайлова All rights reserved.