Sep 13, 2007, 9:31 AM

Няма да спирам! 

  Poetry
1315 0 32


                                                  "Да умееш да живееш, значи към всяка капка
                                                    вдъхновение да прибавяш 99 капки пот" М. Ларни

            Няма да спирам!


Изчерпах се.
Изцяло.
Без идеи.
Без мечти.
Само любовта -
като одеяло,
ме топли и по-малко боли.
Умирам.
Без да пиша
поредния стих.
Чрез него аз израснах
и себе си преоткрих.
Но няма да спирам,
а ще живея!
Ще бъда себе си аз.
Не, няма да спирам, а
ще копнея!
Влагайки във всичко
огнена страст.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??