„Невъзможното днес, ще стане възможно утре.”
К. Е. Циолковски
Върни се,
неспокоен дух,
упорствай
и с приетото
бори се,
съмнението
въздигни
ти в култ,
докато мисленето
промени се,
че Божият мир
е тъй необятен,
безкрайни са
Вселенските пространства
и няма невъзможно,
за тебе -
търсещият дух!
© Росица Танчева All rights reserved.