Защо теб вечно те няма,
защо е нищо за теб любовта?
Кажи ми по каква причина
толкова страшно е за теб да обичаш,
кажи ми от какво се нарани?
Кое е това, което те спира
да обичаш и да си обичан ти?
Предпочиташ да страдаш, нали,
но от това, повярвай, повече боли,
затова любовта до себе си допусни!
© Белослава Енчева All rights reserved.