Е, аз ще тръгвам, че ми стана тежко
и смятам някъде да си поплача,
каквото и да кажа, ще е грешка,
едва ли ще размекне в теб палача.
И няма смисъл чувствата да мерим,
нали не искаш пак да спорим за грамажа,
поръчай ми товарен влак навреме -
сто тона е на болката багажа.
И ако някога решиш да ме потърсиш,
наобикаляй влюбените гари,
ще бъда с друг и пак ще бъда същата -
с билет за Рая и без никакви товари.
© Ивон All rights reserved.
Браво...и сърдечен поздрав за теб.