Няма утеха.
Празен е храма
И камбаната вече в казан за ракия проплаква.
Всичко ти взеха,
Чаша очаква
Твоята тъпа народностна драма.
Няма утеха!
Някой си в тъмното пише:
"О неразумни..."
И представете си...
Все още диша!
© Георги Динински All rights reserved.