Aug 7, 2009, 7:26 PM

Няма заглавие... 

  Poetry » Other
731 0 2

Ти си предател,
ти си измамник.
Ти бе приятел,
ти бе избраник.
Всичко свърши,
световете ни се разбиха.
Удариха се един в друг.
Ти се влюби в мен,
а аз не посмях.
Слушах смеха ти
ден след ден.
Но ти не успя...
Предаде се...
Отвлечен бе от жена с името Съдба.
Ти умря,
но аз не знаех.
Крещях,
но ти не се върна.
Плачех,
но ти отново не се върна.
Започнах да се смея,
но и смехът ми не те върна.
Тогава разбрах,
ти бе умрял...
Остани в мрака!
Не си ми нужен.

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е ^^
  • Не всяка болка прави едно произведение с художествена стойност.
Random works
: ??:??