Честита Нова година, приятели!
Бъдете здрави всички и с топли, слънчеви душички!
Няма значение колко е снежно.
Шапката, шалчето колко са меки.
Щом из душата е лято безбрежно
с много море. С бяла, лунна пътека.
С пъстро небе от прелитащи птици.
С дъх на преливащо синьо-зелено.
С изгрев , рисуващ на огън искрици.
С вятър, наситил света от солено.
С пясък, игриво полепнал в петите.
С хор на щурци, пощурели от радост.
В щедрото слънце напудрило дните
само с любов, и усмивки и младост.
Няма значение месецът кой е,
нито дали ще дълъг и леден.
Имам си лятото - топло и мое...
Искаш ли?
Имам за мен, и за тях и за тебе.
© Деа All rights reserved.