Нямахме нищо
Между нас нищо не стана.
Нямахме връзка (и това е добре).
Нямахме нищо (освен чувства).
И чувства вече няма (изчезнаха и те).
Всичко, за което съм мечтала, го няма.
Машината за мечти се развали...
Или поне пише, че не работи –
любовта така отреди.
Хайде, да се разделим (докато имаме сили).
Остави ме!
Хайде, върви...
Няма смисъл от опити да разпалим старите искри.
Аз вече си тръгвам (тръгвай и ти).
Времето тече и никой не чака (хайде, отмини и ти).
Не оставай повече (от това така боли).
По-добре заминавай (заминавай и за нас забрави).
Ти беше с нея (но мислеше си за мен).
Ти спеше до нея (но сънят ти свързан бе с мен).
Ти тръгваше си с нея (но все звънеше на мен).
Ти остана с нея (но сърцето ти остана с мен).
Сега сме разделени (но няма нищо).
Даже вече не плача (за теб и за мен).
Ако е писано – ще се срещнем отново
или съдбата ще ни събере.
© Мария Костадинова All rights reserved.