Нямам желания днешни.
Нито надежди за утре.
Слънцето грее погрешно.
Вятър скимти като кутре.
Имам безсънни въпроси.
Смут ми вилнее в душата.
Мислите спят сивокоси.
И се прозява вратата.
Тромав е пътят нагоре.
Влача краката си мудно.
Прошка ли чакам? Добро ли?
Днес да си мъдър е трудно.
Тиха тъга татуира
име "ЛЮБОВ" във сърцето.
Търся я.... не я намирам ...
Примка ми става небето.
© Нина Чилиянска All rights reserved.