Днес нямам за тебе думи излишни,
за да ги изричам без глас в нощта.
Намирам в себе си ноти лирични,
с мелодия стигам до твоята душа.
С магия, с нежност ще те прилаская.
Заклинания ще шепна аз до зори.
И твоите мисли за мен и теб ще мечтая,
светове ще обърна, ще достигна звезди.
Воал мистичен ще наметна връз тебе.
За да ти покажа друг свят безкраен, незрим.
В него със своя порив безметежен и нежен,
отново себе си с любов ще пресътворим.
Магьосница съм аз и в тишината самодива,
ще ти разкрия тайна от прастари времена.
С която двама да пребъдем в Светлината
и чрез любовта си да се върнем у дома.
© Валентина Недялкова All rights reserved.