Нямам какво да ти кажа…
Всичко отдавна изрекох.
Мъртви са думите,
мъртви са чувствата,
цяла потъвам полека.
Нищо след теб не остана.
Няма какво да запазя.
Тръгвам си с утрото.
Тръгвам… завинаги.
Иначе ще се намразя.
Моята болка е слабост.
Въглени парят сърцето.
Белег от огъня,
белег от щастие,
трижди от мене проклето.
© Теменужка Маринова All rights reserved.