Sep 26, 2024, 1:56 AM

Нямам много. А те пък имат ли? 

  Poetry » Love
123 0 3

Отвори си очите, моля те!  
Виж звездите и нощния дъжд,
посребрява луна тополите,
тази нощ с мене виж ги.Веднъж.

 

Вън е хладно. Нормално. Есен е.
Гони вятърът нещо си там.
За безсънни светът му тесен е...
и широк е, за който е сам.

 

Вместо мене луната гали те,
сянка котешка, сребърен стих.
Дай ръка, не буди заспалите,
с мен ела. От милувка по-тих.

 

Нямам много. А те пък имат ли?
Остави страховете да спят.
С непредречени топли климати,
тази нощ наш е целият свят.

 


 


 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??