Sep 26, 2010, 4:26 PM

Нямам вече нищо 

  Poetry » Love
987 0 0

                       Нямам вече нищо

 

Загубих всичко, което имах,

за да бъда твоя, обич моя,

направих всичко, което искаш

и пак е малко, все е малко.

 

Загубих своето достойнство,

потъпках гордостта си своя,

болката във мен не стихва,

а времето не чака.

 

Загубих себе си в тази любов,

но пак съм жива, живеейки

по навик, сърцето ми е празно -

не ще вече да обича,

          само кърви и изгаря бавно.

© Миглена Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??