ПЪРВИ ДУБЪЛ
една жена
ми разказа историята си
слабо позната
не историята
тя бе твърде банална
за една любов
превърнала се в безкрайният път
от траверси
между два града
Самота
и Надежда
ЕНТИ ДУБЪЛ
една жена
най-невинно
съблече палто
под ръмящия дъжд
от илюзии
ей така
интернетно
го свлече
като в черно-бялото кино
от детството си
ПОСЛЕДЕН ДУБЪЛ
и под нея остана
едно момиченце
с фибичка
и със сключени вежди
"край"
в едър план
"конец фильма"
THE END
© Павлина Гатева All rights reserved.