Разцъфнала
от времето
улица,
провокираща фотография
във виолетов нюанс,
с аромат на люляк,
преследва миналото...
... Спомените
не успяват
да разкъсат
тялото...
... няма срам,
няма вина,
където има красота,
мисълта
ще издържи...
Повяхнала
от времето
градина,
любовен филм
в слънчев нюанс,
с аромат на нарцис
достига настоящето...
... Истината
успява
да съкруши
цялото...
... има болка,
има сълзи,
където няма отчаяние,
щастието
ще победи...
© Славка All rights reserved.
Щастлива нощ желая на всички!