Feb 20, 2014, 11:26 AM

О,аз съм влюбен 

  Poetry » Love
489 0 0

Опитвам се за теб да пиша
и ще го правя пак и пак!
О, любовта ми, чрез тях диша...
За някои, аз съм глупак!

Щом истински във теб съм влюбен,
на мога да се въздържа!
Във Лабиринта съм загубен,
но аз за тебе се държа!

Аз твойта хубост все ще славя,
ти си жена, но и Човек,
и твойта скромност щом добавя,
проблемът ми е вече лек!

Аз търся твоята усмивка.
И пътя с тебе извървян...
За тебе мисля, без почивка!
От любовта ни съм пиян!

Неземни чувства ме опиват!
От друг свят си дошла при мен!
Без теб краката ми се сриват...
Потъва почвата под мен!
 1950г. Първомай

и  с днешни поправки

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??