Цял ден избирателните урни
как с бюлетини се пълнят.
На ГЕРБ кандидатите карикатурни
делото си черно искат да изпълнят.
Гербаджия Мария Габриел избра.
Ром порция кебапчета събра.
Последний напън вече е настал.
Свалете ГЕРБ от тоз пиедестал!
И европейците тръпнат, друг път невидели
ведно да гласуват живи и умрели.
Взеха си най-сетне властта заветна -
Бойко с хитрости народа преметна!
© Георги All rights reserved.