Златната рибка оказва се сом,
с мустаци по дъното дращи.
Богатият принц, е всъщност без дом.
И крие закърпени гащи.
Котакът със чизми лекува мазол,
Китайска е ябълка златна.
Отдавна народът, не царят е гол.
Козата вълка си похапна.
Красавица спяща лекуват с пари,
летят ли, летят есемеси.
Героите лоши от днес са добри.
О, кръстнице-фейо, къде си?
© Надежда Ангелова All rights reserved.