О, Вдъхновение,
пред теб изпадам в дълбоко недоумение,
твоят глас е моето душевно спасение...
Не излизай никога
през моята врата,
устрой си дом вечен, свещен
във моята душа...
Когато помисля си за теб,
във мен запалва се искра.
Ти си в нощното небе
една ярко светеща звезда...
Ти идваш при мен винаги,
когато съм тъжна и сама
и напомняш ми
за дългият път към вечността,
за Любовта ,за красотата на Живота,
ти във него си чудесна,
безкрайно красива нота...
Вдъхновение, ти даваш криле
на всички творци,
и изпълваш ги с удивление,
пламък в живота им си ти...
Бог частица от себе си
чрез теб за нас дарява,
за да може Той Творецът
все повече да ни вдъхновява
да творим и чрез творчеството
до Него да се доближим...
Вдъхновение,
ти си огнена стихия,
чрез теб се доближаваме до
Божествената Магия...
© Свещен Огън All rights reserved.