Jun 11, 2013, 9:28 AM

Обади се 

  Poetry » Love
769 0 10

 

 

     Казах ти го с думи,

                         задъхано издишах ги:

     "Обичам те!" - ти чу ли?

                        Нима е било излишно?

 

     "Много те обичам!" -

                         с фибрите си поеми го 

                                            като песен, 

     отпусни се, релаксирай

                                           поднебесно.

      Нима в това не намираш смисъл?

 

      Но ако след години

                               търсене на принца

      все още чувстваш се сама -

                                                обади се -

      да съберем пропуснатите

                                                   мигове,

      че няма принцове,

                                   аз съм ти съдба! 

 

 

 

    

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??