Ще бъде красиво и романтично
и всеки път ще е различно...
Ще ме изучаваш бавно, поетично,
на глътки ще отпиваш чувството
лирично...
Ще будя в тебе страсти огнени
и ще оставям дири неповторени.
Ще ме търсиш във всеки хубав миг,
ще усещаш как сърцето ми кърви.
Ще ме жадуваш и копнееш,
пред мойта страст ще онемееш...
Ще те изпълня целия
и ще те карам да се смееш,
животът ти ще е магия,
а аз - вълшебницата-фея!
© Ани Атанасова All rights reserved.