Обещавам, няма никога да те предам!
От теб зависи ми животът даже!
Той беше, знаеш, като гръб издран,
на който и да се опреш не можеш!
Бе също присадена на дърво сълза -
усещаш я и виждаш, но не трепва!
Поне да я търкулне вятърът в пръстта,
от съжаление, да си изгние там несретна!
Наясно си със всичко онова "преди",
напомнящо нощта на сомнамбула -
вървящ по тънки въжени лъжи,
надявайки се никой да не го събуди!
Познаваш миналото ми добре, нали?
И затова си мое светло Настояще!
Да се откажа? Не "кога"! "Дали (!)"
еквивалент разменен имам, Щастие?!
© Таня Донова All rights reserved.