Oct 30, 2009, 12:13 PM

Обет 

  Poetry
524 1 0

 

 

                 Очите си затварям, за да виждат само теб,

              в косите сплитам топлите ти длани,

              сухите ми устни дават свят обет -

              единствено за теб да бъдат жадни!

              Единствено за теб смехът ми да се буди,

              от кожата ми пролет да ухае

              единствено за теб! След дълго лутане

              пред теб да се разголят всички мои тайни!

              Сърцето с твоя ритъм да тупти,

              ръцете друго тяло да не знаят!

              От думите, изречени преди,

              ще пия обич безназказано!

              

              Е, тръгвай вече, че нощта препуска

              разчорлена и гола, подивяла

              и, ако някой ден поискаш да се върнеш,

              спомни си за обета, който днес ти дадох!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??