Обхвана ме една магия -
великия зов на любовта,
нека от светлината и пия -
сега и във вечността!
Но далеч е моята любима,
зимата душата ми скова
и в сърцето лее се рима,
търся подходящите слова.
О, жена добра, прекрасна,
аз вярвам в твоите чудеса,
обичам те, девойко класна,
самотата не мога да понеса!
© Георги All rights reserved.