Не искам тази обич,
от която ме боли.
Искам те такава, с мечти
и с усмивка да блести.
Нека си чаровно мил,
нека си прекрасно верен,
а сърцата с обич да туптят
в деня, за двама ни стаен.
Утрото с обич да ни буди.
В погледа да блесне радостта.
Да пожелаем любовта,
която само ти ми даваш.
© Елена All rights reserved.