Силна съм, когато си до мен,
силна съм, когато ме обичаш.
Подкрепяш ли ме всеки ден,
на щастие вечно ме обричаш.
Бъди до мен на залеза в часа,
когато силите ми намаляват.
Бъди опората, магията, гласа,
които в миговете трудни ме спасяват.
Защото с теб щастлива съм сега,
защото с теб като птиците летя.
Защото никога не гасне обичта,
запалена във нашите сърца.
01.11.05 г.
© Блага Енева All rights reserved.