Jun 25, 2007, 7:32 PM

Обич 

  Poetry
576 0 4
Повярвай, че те обичам,
когато го казвам, влагам душа.
С много имена аз те наричам,
но ти си любовта...
Погледни ме, виж - за теб съм родена.
Ти си моята сродна душа.
Когато погледна и знам
какво чувстваш в нощта,
какво мислиш в деня.
Обичам те...
Повярвай, когато го казвам,
сърцето нашепва така...

© Валя Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??