Oct 11, 2007, 12:14 PM

Обич 

  Poetry
658 0 12
На В.

Беше необходимо да потегли влакът за Русе,
да процепи тъжно със свирката си нощта,
за да разбера, че ми е много тъжно сама,
за да разбера, че ми е скучно без теб сега,
за да прошепна с копнеж твойто име,
за да отроня гореща сълза.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??