Аз не искам. Не мога! Разбираш ли?
Как душите разделят се, знаеш ли?
Щом са се срещали вече...
Ще преглътна ден-два, месец
Още колко? Епохи се чакахме.
И трябва да спрем времето!
Уж така си била орисана...
А в дъха между думите
има пауза за вричане.
Замълчи...
Изтръгни онова скучно "Обичам те".
Обич е повече. И от цяр. И от вяра.
И от нас двамата.
© Димитър Владимиров All rights reserved.