Обич моя, първа и последна,
нуждая се от теб във този час.
Обич моя, към първия етаж, когато погледна,
дочувам нежния ти глас.
Обич моя, първа и последна,
обичам те със цялото си сърце.
Без теб съм сломена,
чакам те с молещи ръце.
Обич моя, първа и последна,
ти разтопи във мен всички ледове.
Обич моя, истинска и голяма,
ти проникна в моето сърце.
Обич моя, първа и последна,
ти дари ме с нов живот.
Обич моя, ти си жарава,
показа ми към щастието път нов.
© Пролетното момиче All rights reserved.