Jan 14, 2015, 8:09 PM

Обич се печели с обич 

  Poetry
408 0 0

Болка днес тая,

в сърцето си горчива,

обичта си всекиму раздавах,

но от никого аз обич не получих.

 

Съдбата ми навярно туй е,

обич да не получавам,

но винаги ще знам това,

че обич с обич се печели.

 

До всеки всякога приятел има,

аз си нямам нито един,

ех това си ми е съдбата,

да си отида някога самин.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??