Обичам блясъка в очите ти - лъчи ,
бавно в погледа ти да потъвам.
И светът си в теб да оглеждам, ще те
чакам, както съм те чакала преди.
“Амин” мълвя и благодаря на Бог
миг след миг съм толкова щастлива
та дори звездите пеят с мен
ела, ела и полегни в обятията ми.
© Лили Вълчева All rights reserved.