Обича те някой!?
Ако те обича, той няма да си иде.
Ще бди над теб със цялата си сила.
Ще полети, ще брани, в кал ще лази!
По-силен ще е даже от Атила...
Ще те приеме той и с хубаво и с лошо,
ще те приеме тъй каквато си си ти,
ще те обича истински в живота,
ще те усмихва даже със сълзи...
© Михаил Михайлов All rights reserved.