ОБИЧАХ ТЕ
Oбичах те аз безумно,
мислех за теб ден и нощ.
Mечтаех за теб разумно
и губех своята мощ.
Tи обичаше друга
и тя те обичаше, знам,
съжалявам за тази заблуда
и за всеки миг пропилян.
Когато аз говорех за любов,
ти говореше за нея,
не чу моя зов
и че за теб копнея.
Mислех, че ще ме обикнеш,
така, както те обичах аз.
Надявам се сега да свикнеш,
че обичам друг в този час!
© Ати All rights reserved.