Jan 19, 2018, 10:17 AM

Обичах те 

  Poetry » Love
275 0 0

 

 

 

 

Обичах те. Както Луната обича звездите.

И Слънцето - тревата.

Обичах те. Толкова много.

Изгубих се. Нейде по средата

между залеза и зората.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??