От коктейла на живота пий с наслада.
Във щастие обръщай всеки ден.
Че животът цветен е за теб награда,
Не изпускай от живота нито ден.
Към слънцето поглеждай със усмивка,
към кръглата луна с копнеж.
Нека във сърцето обич плиска,
На земята да пребъде Рай.
Всеки ден преследвай си мечтите,
нека с птиците дружат.
После превърни ги във реалност,
Ако не, във нежен стих.
Всеки ден завършвай с благодарност,
за живота, с който си дарен,
Че той от Бога е награда.
А ти бъди Благословен!
© Румяна Маринова All rights reserved.