Обичай ме на лунна светлина,
за теб ще бъда лунното момиче.
Обичай ме и с мъничко тъга,
че можеш само нощем да ме имаш.
Не ме разлюбвай през деня,
когато ще съм огнена и златна.
Обичай ме и чакай пак нощта
със своите звезди да ни прегърне.
© Маргарита All rights reserved.