Обичай ме... и аз ще те обичам
и не е нужно повече, нали...
със погледи дъха ти ще отвличам,
целуван дъжд в съня ти ще вали...
Обичай ме... и аз ще те обичам
в усмивката на залез споделен,
светът ще стане толкова различен,
луната щом прегърне теб и мен...
Обичай ме... и аз ще те обичам,
за да открием истина една -
животът ни е в мислите себичен
и иска да открадне любовта...
Затуй... обичай ме - докато дишаш,
а аз ще те обичам цял живот...
и нека после някой да напише
на кръста ни: погребана любов...
© Михаил Цветански All rights reserved.